Lekker & ooo zo gezellig

Feestzaal huren

Feest in één van onze mooie feestzalen!

Onze formules

Buffet

Stel zelf je buffet samen aan de hand van onze buffetformules. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze all-in formules. Hierbij zitten alle dranken inbegrepen. (exclusief de sterke dranken).

Menu

Wil je iets meer luxe, dan kan je kiezen voor een menu. Deze kan je volledig samenstellen volgens jouw wensen. Heb je een bepaalde prijs in gedachte? Laat het ons weten en dan werken wij een menu voor je uit.

A la carte

A la carte is ook mogelijk voor groepen. We vragen om de keuzes te beperken tot een 5-tal gerechten. Tenzij je op voorhand alle keuzes kan doorgeven. Dan kan hiervan afgeweken worden.

Onze feestzalen

Veranda (max 44 pers)

De veranda is een gezellige ruimte met veel licht, die geschikt is voor elke type feestje. De maximum capaciteit bedraagt hier zo’n 44 personen. Deze ruimte is vooral geliefd bij familiefeestjes, omdat de veranda uitgeeft op de speeltuin, waar je de kinderen kan zien ravotten in het springkasteel.

Lounge (max 40 pers)

In de lounge staat gezelligheid voorop! Deze ruimte is altijd warm aangekleed. Deze zaal ligt op een verhoogje, dus ze is iets moeilijker bereikbaar voor mensen die slecht te been zijn.

Kleine zaal (max 40 pers)

De kleine feestzaal is de enigste afgesloten ruimte. Deze feestzaal is geschikt voor feestjes tot 44 personen. De zaal is geschikt voor alle type feestjes, maar ze is vooral geliefd bij feestjes waarbij de zaal volledig in thema gezet mag worden, zoals gouden bruiloften of trouwfeesten.

Restaurant afhuren

Heb je een groter feest gepland? Dan is het mogelijk om een deel van het restaurant gratis af te huren. Dit is ideaal voor verjaardagsfeesten, familiefeesten en bedrijfsfeesten.

All-in formules drank

Vanaf 10 personen

Deze prijs bevat het alle dranken voor x aantal uren. Enkel sterke dranken zitten niet in deze formule. Alle warme dranken, frisdranken, bieren en wijnen wel.

All-in drank 2u voor € 17,00 pp

All-in drank 3u voor € 21,00 pp

All-in drank 4u voor € 25,00 pp

All-in drank 5u voor € 29,00 pp

All-in drank 6u voor € 33,00 pp