Lekker & ooo zo gezellig

Binnenkort een feestje gepland?

Vier het in één van onze mooie feestzalen!
Reserveer een zaal
About

Onze concepten:

Buffet

Uitgebreid warm, koud en dessertbuffet voor € 19,50 per persoon. Bij het buffet kan je gebruik maken van all-in formules waarbij alle dranken inbegrepen zitten (exclusief de sterke dranken).

Menu

Wil je iets meer luxe, dan kan je kiezen voor een menu. Deze kan je volledig samenstellen volgens jouw wensen. Heb je een bepaalde prijs in gedachte? Laat het ons weten en dan werken wij een menu voor je uit.

à la carte

Wil je op het moment zelf kunnen kiezen wat je wilt eten? Dan kunnen we een beperkte menukaart voorstellen. Je bepaalt op voorhand welke gerechten je graag wilt opnemen en de dag zelf kan je hieruit kiezen.

Veranda

De veranda is een gezellige ruimte met veel licht, die geschikt is voor elke type feestje. De maximum capaciteit bedraagt hier zo’n 44 personen. Deze ruimte is vooral geliefd bij familiefeestjes, omdat de veranda uitgeeft op de speeltuin, waar je de kinderen kan zien ravotten in het springkasteel.

Lounge

In deze zaal staat gezelligheid voorop! De lounge is altijd warm aangekleed en ideaal met kindjes, omdat het kinderhoekje hier vlakbij ligt. Deze zaal ligt op een verhoogje, dus ze is iets moeilijker bereikbaar voor mensen die slecht te been zijn.

Kleine feestzaal

De kleine feestzaal is de enigste afgesloten ruimte. Deze feestzaal is geschikt voor feestjes tot 44 personen. De zaal is geschikt voor alle type feestjes, maar ze is vooral geliefd bij feestjes waarbij de zaal volledig in thema gezet mag worden, zoals gouden bruiloften of trouwfeesten.

Prijzen

Wij vragen geen huurprijzen voor onze feestzalen. Enkel het eten en drinken wordt in rekening gebracht.

Versiering

Onze feestzalen zijn altijd tot in de puntjes aangekleed. Tafellakens en kaarsjes worden door ons voorzien. Eventuele extra versieringen kunnen zelf aangebracht worden of kan mits een meerwaarde door ons voorzien worden.

Eten

Bij een goed feestje hoort natuurlijk lekker eten! Voor groepen kan je kiezen tussen buffet, een eigen samengesteld menu of een beperkte menukaart.

All-in formules buffet

Volwassenen
Buffet + drinken + dessert voor 2 uur voor € 30,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 3 uur voor € 33,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 4 uur voor € 36,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 5 uur voor € 38,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 6 uur voor € 40,00 pp

Kinderen (-12j)
Buffet + drinken + dessert  voor 2 uur voor € 14,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 3 uur voor € 16,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 4 uur voor € 18,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 5 uur voor € 19,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 6 uur voor € 20,00 pp

Wij denken ook aan de kindjes

Lekker eten, gezellig samen zijn met vrienden en familie en ontzettend vermoeide kinderen mee terug naar huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze speeltuin is voorzien van een springkasteel waarin je uren kan vertoeven. Ook binnen hebben we een speelhoekje voor de kleintjes.

About