Heropening Happy Days

Zaterdag 13 oktober 2018

Wil jij als eerste ons nieuw interieur komen keuren? Boek dan snel een tafeltje en kom samen met ons de start van een nieuw hoofdstuk vieren!

Snel zijn is de boodschap! Nog maar…

Wat gaat er precies veranderen?

Interieur

Na meer dan 20 jaren was het hoog tijd om het interieur eens in een nieuw jasje te steken. Daarom zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met een interieurarchitect die ons interieur een moderne maar toch super gezellige toets gaat geven. Benieuwd? Spring zeker eens binnen!

à la carte

De laatste jaren lag de focus vooral op buffet, daar maken we nu verandering in. De laatste maanden zijn we actief bezig geweest met kiezen van nieuwe gerechten, het opstellen van de menukaart en de presentaties van de gerechten, want het oog wilt natuurlijk ook wat! Benieuwd? Reserveer zeker een tafeltje!

Beleving

Gaan eten is natuurlijk altijd leuk. Maar om de beleving nog groter te maken, hebben extra aandacht besteedt aan de inkleding en presentatie.

Buffet

Last but not least, het buffet hebben we ook in een nieuw jasje gestoken. No worries, geen al te grote aanpassingen. Vooral het dessertbuffet en de tapas hebben we wat aangepast. Benieuwd? Reserveer dan zeker een tafeltje!

Reserveer uw tafeltje