Zoete of pikante marinade

Spare ribs

Lekkere ribbetjes

Zin in lekkere spare ribs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ribbetjes worden 24 uren lang gekookt in een heerlijke marinade. Op het moment zelf worden ze nog gebakken en omhuld met een pikante of zoete marinade.

Andere specialiteiten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Black Angus Steak

Onze steaks zijn van het merk Black Angus. Dit wordt ook wel de kaviaar van het rundsvlees genoemd. Het is dus een heerlijke, malse steak! Bij ons te verkrijgen met een heerlijk sausje en aardappel gerecht naar keuze.

Black Angus burger

Naast de steaks hebben we ook een black angus burger. Deze burger wordt gemaakt van het rundsvlees van de steaks. Hierdoor heb je een lekkere malse rundsburger. Deze burger wordt geserveerd met een frisse salade en frietjes.

Ierse Ribeye

Onze Ierse Ribeye is van het merk don pedro. Dit is niet zomaar een vleesmerk, het is een verhaal over vlees. Ze kiezen voor een smaak die alleen door kennis en passie verkregen kan worden, smaak voor het leven en smaak voor het meest verfijnde vlees.

Contacteer ons

Kaulillerweg 2 – 3910 Pelt

011 / 66 18 11

Info@nvhappydays.com

Reserveer online