Lekker & ooo zo gezellig

Feestzaal huren

Feest in één van onze mooie feestzalen!

Onze formules

Buffet

Uitgebreid warm, koud en dessertbuffet voor €22 per persoon. Bij het buffet kan je gebruik maken van all-in formules waarbij alle dranken inbegrepen zitten (exclusief de sterke dranken).

Menu

Wil je iets meer luxe, dan kan je kiezen voor een menu. Deze kan je volledig samenstellen volgens jouw wensen. Heb je een bepaalde prijs in gedachte? Laat het ons weten en dan werken wij een menu voor je uit.

A la carte

Wil je op het moment zelf kunnen kiezen wat je wilt eten? Dan kunnen we een beperkte menukaart voorstellen. Je bepaalt op voorhand welke gerechten je graag wilt opnemen en de dag zelf kan je hieruit kiezen.

Onze feestzalen

Veranda (max 44 pers)

De veranda is een gezellige ruimte met veel licht, die geschikt is voor elke type feestje. De maximum capaciteit bedraagt hier zo’n 44 personen. Deze ruimte is vooral geliefd bij familiefeestjes, omdat de veranda uitgeeft op de speeltuin, waar je de kinderen kan zien ravotten in het springkasteel.

Lounge (max 40 pers)

In de lounge staat gezelligheid voorop! Deze ruimte is altijd warm aangekleed. Deze zaal ligt op een verhoogje, dus ze is iets moeilijker bereikbaar voor mensen die slecht te been zijn.

Kleine zaal (max 40 pers)

De kleine feestzaal is de enigste afgesloten ruimte. Deze feestzaal is geschikt voor feestjes tot 44 personen. De zaal is geschikt voor alle type feestjes, maar ze is vooral geliefd bij feestjes waarbij de zaal volledig in thema gezet mag worden, zoals gouden bruiloften of trouwfeesten.

Restaurant afhuren

Heb je een groter feest gepland? Dan is het mogelijk om een deel van het restaurant gratis af te huren. Dit is ideaal voor verjaardagsfeesten, familiefeesten en bedrijfsfeesten.

All-in formules buffet

Vanaf 10 personen

Deze prijs bevat het buffet en alle dranken voor x aantal uren. Enkel de sterke dranken zitten niet in deze formule. Alle warme dranken, frisdranken, bieren en wijnen wel.

Volwassenen
Buffet + drinken + dessert voor 2 uur voor € 40,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 3 uur voor € 44,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 4 uur voor € 48,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 5 uur voor € 52,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 6 uur voor € 56,00 pp

Kinderen (-12j)
Buffet + drinken + dessert  voor 2 uur voor € 20,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 3 uur voor € 22,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 4 uur voor € 24,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 5 uur voor € 26,00 pp
Buffet + drinken + dessert voor 6 uur voor € 28,00 pp

Kindvriendelijke feestzaal

Lekker eten, gezellig samen zijn met vrienden en familie en ontzettend vermoeide kinderen mee terug naar huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze speeltuin is voorzien van een springkasteel waarin je uren kan vertoeven. Ook binnen hebben we een speelhoekje voor de allerkleinste en een playstation .