Betaalbaar trouwfeest

Binnenkort trouwen?

Bij een trouwfeest komt veel kijken. Een zaal huren, uitnodigingen versturen, fotograaf boeken en nog veel meer. Dit allemaal kan een dure bedoeling worden. Daarom proberen wij de kosten van het eten en de zaal zo laag mogelijk te houden. Wij vragen bijvoorbeeld nooit huur voor onze feestzalen, enkel het eten en drinken dat je verbruikt wordt aangerekend. Daarnaast hebben altijd meerdere feestformules waaruit je kan kiezen, waardoor je altijd binnen je budget blijft.

Onze feestformules

Buffet

Uitgebreid warm, koud en dessertbuffet voor € 19,50 per persoon. Bij het buffet kan je gebruik maken van all-in formules waarbij alle dranken inbegrepen zitten (exclusief de sterke dranken)

twee of drie gangen menu

Wil je iets meer luxe, dan kan je kiezen voor een menu. Deze kan je volledig samenstellen volgens jouw wensen. Heb je een bepaalde prijs in gedachte? Laat het ons weten en dan werken wij een menu voor je uit.

Beperkte menukaart

Wil je op het moment zelf kunnen kiezen wat je wilt eten? Dan kunnen we een beperkte menukaart voorstellen. Je bepaalt op voorhand welke gerechten je graag wilt opnemen en de dag zelf kan je hieruit kiezen.

Onze feestzalen

Veranda

De veranda is een gezellige ruimte met veel licht, die geschikt is voor elke type feestje. De maximum capaciteit bedraagt hier zo’n 44 personen. Deze ruimte is vooral geliefd bij familiefeestjes, omdat de veranda uitgeeft op de speeltuin, waar je de kinderen kan zien ravotten in het springkasteel.

Lounge

In deze zaal staat gezelligheid voorop! De lounge is altijd warm aangekleed en ideaal met kindjes, omdat het kinderhoekje hier vlakbij ligt. Deze zaal ligt op een verhoogje, dus ze is iets moeilijker bereikbaar voor mensen die slecht te been zijn.

Kleine feestzaal

De kleine feestzaal is de enigste afgesloten ruimte. Deze feestzaal is geschikt voor feestjes tot 44 personen. De zaal is geschikt voor alle type feestjes, maar ze is vooral geliefd bij feestjes waarbij de zaal volledig in thema gezet mag worden, zoals gouden bruiloften of trouwfeesten.

Afhuren restaurant

Heb je een groter feest gepland (max 90 personen)? Dan is het mogelijk om een deel van het restaurant gratis af te huren. Dit is ideaal voor verjaardagsfeesten, familiefeesten en bedrijfsfeesten. Wil je liever apart zitten in een feestzaal? Stuur ons dan even een mailtje.